MR GROW AGENCY

Hem nascut amb un únic objectiu, ajudar-te.

Tot va començar a l’abril del 2020, arrel del confinament. Ens trobàvem davant una situació escandalosa, milers de negocis estaven tacant les seves portes, on molts d’ells ja no les han pogut tornar a obrir. Aquests negocis tenien una cosa en comú: no tenien presència digital.

Som el Lluc i l’Oriol, dos joves inquiets amb moltes ganes de deixar empremta en el món del marketing.

Frustrats de viure aquesta situació, vam decidir ajudar a les empreses que no tenien presència digital o, si la tenien era insuficient, a no només sobreviure, donar a conèixer la seva empresa, augmentar la seva visibilitat i, per tant, les seves vendes.

I va néixer Mr Grow Agency. 

Mr Grow Agency és

més que una agència de màrqueting.

No som una empresa de disseny web i màrqueting online més. El nostre són les PERSONES, perquè sabem que darrere de cada projecte es troba la il·lusió d’un empresari per veure créixer el seu negoci.

Ajudem a emprenedors, petites i mitjanes empreses a transformar la seva presència digital. Estem en constant formació per poder oferir als nostres clients el millor servei i estan a la última de les novetats.

Oriol Delfau

CEO i Fundador

Des de ven petit m’he sentit atret pel món de l’emprenedoria.
Sense saber-ho, als 14 anys ja havia despertat aquesta passió, venen productes als meus companys d’institut, i finalment donant el pas a internet.
En aquest procés, vaig descobrir la importància del màrqueting i vaig decidir formar-me en aquest àmbit.
Finalment vaig ajuntar el màrqueting amb l’emprenedoria i, juntament amb el Lluc, va sorgir Mr Grow.

Lluc Vilanova

CEO i Fundador

Sempre m’han cridat l’atenció les empreses i els negocis.
A mesura que han passat els anys, he tingut l’oportunitat de conèixer diferents empreses des de dins i veure com funcionen.
Aquesta visió em va motivar per crear el meu propi projecte on, juntament amb l’Oriol, va néixer Mr Grow.