DISSENY WEB

Fem visible el teu negoci a Internet

Si la teva empresa necessita crear una pàgina web professional, ets al lloc adequat. Explica’ns el teu projecte i deixa que el teu dissenyador creï la web que el teu negoci necessita. Un disseny web que reflecteixi la millor imatge de la teva empresa i t’ajudi a generar més clients cada dia.

Segurament no tinguis molt de temps i potser Internet no sigui el teu fort, per això, les nostres solucions inclouen tot el que necessites per posar el teu web en marxa: domini, hosting, textos legals … ens ocupem de tot i et acompanyem durant tota la teva aventura en línia. Estem a la teva disposició sempre que ho necessitis.

És el moment de descobrir el fàcil que és amb Mr Grow.

Dissenyador personal

Un desenvolupador web professional es farà càrrec del teu projecte dissenyant i creant una pàgina web que transmeti una imatge professional i actual de la teva empresa. Explica’ns com t’agradaria que fos o deixa’t assessorar, tu decideixes!

Format Responsive

La teva nova pàgina web es visualitzarà correctament en totes les pantalles: ordinadors, tauletes, mòbils … D’aquesta manera, els usuaris podran navegar amb facilitat per la teva web independentment de el dispositiu que utilitzin.

Panell Autogestionable

Te daremos acceso al panel de gestión de tu web para que puedas editar siempre que quieras algunas secciones de tu página web, como el blog o el apartado de noticias. Tu diseñador te enseñará a utilizarlo, ¡es muy sencillo!

Experiència d’usuari i Usabilitat

Els visitants de la teva web ho tindran fàcil ja que, no només buscarem el disseny web més atractiu per la teva pàgina web sinó que també farem que naveguin per ella de manera natural, senzilla i intuïtiva. El nostre objectiu serà propiciar les conversions i garantir la millor experiència d’usuari.

Imatges Llicenciades

Per aconseguir que la teva web reflecteixi una imatge professional del teu negoci, et recomanem comptar amb imatges de qualitat de la teva empresa. No obstant, si no les tens no hi ha cap problema ja que tenim accés a un banc d’imatges en què trobarem les alternatives perfectes.

Enllaç Xarxes Socials

Incorporarem a la teva nova pàgina web els botons que enllacin de forma directa amb les xarxes socials en les que el teu negoci sigui present: Facebook, Instagram, Twitter … Aconsegueix que els teus visitants connectin amb tu i fidelitza’ls per sempre.

Tens algun dubte?
Cap problema.

Estem aquí per resoldre els teus dubtes i et direm com et podem ajudar, sense cap compromís. Omple el formulari amb els teus dubtes o envia’ns un WhatsApp.

ENVIA’NS UN CORREU ELECTÒNIC